Despre noi

Cine suntem

Despre noi

Inca de la intrarea in sala veti avea parte de o primire calduroasa la receptie. Vi se va prezenta sala si serviciile si mai mult ca sigur veti gasi tot ceea ce cautati, in functie de nevoile voastre: fie o sala dotata cu toate aparatele, fie antrenori personali care sa ajute sa va indepliniti scopul, fie clase de grup pline de miscare si voie buna.

La Fitness Academy Rahova veti gasi aparate performante, antrenori profesionisti, oameni care iubesc sportul, muzica buna si un stil de viata sanatos. 

Suntem o sală de fitness modernă și bine echipată, care oferă servicii de antrenament pentru toate nivelurile de fitness și pentru toate obiectivele. Suntem dedicați să ajutăm clienții noștri să-și atingă obiectivele de fitness, indiferent dacă doresc să slăbească, să-și îmbunătățească sănătatea cardiovasculară, să-și crească masa musculară sau să-și îmbunătățească flexibilitatea.

Echipa noastră de antrenori personali calificați și cu experiență este disponibilă pentru a oferi sesiuni individuale sau în grup, adaptate la nevoile și preferințele fiecărui client. În plus, avem o gamă largă de echipamente de antrenament, inclusiv echipamente cardio, de forță și de stretching.

Noi punem accent pe siguranța și confortul clienților noștri. Sală noastră de fitness este curată și bine întreținută, iar personalul nostru este întotdeauna disponibil pentru a oferi ajutor și asistență.

În general, suntem dedicați să oferim clienților noștri o experiență de fitness de calitate și să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, într-un mediu sigur, confortabil și motivant.

Call Now Button