Descoperă Wellbeing Balance

Programul care transformă visele în realitate

În călătoria noastră către starea de bine și echilibru, întâmpinăm adesea provocări multiple care necesită o abordare holistică.

Wellbeing Balance este programul care te va ghida pas cu pas spre o versiune mai puternică, mai încrezătoare și mai echilibrată a ta. Susținut de o echipă de profesioniști de elită, Wellbeing Balance nu este doar un program, ci o experiență transformațională gândită exclusiv pentru femeile care visează să atingă potențialul maxim al lor.

Echipa De Experți

 Wellbeing Balance este condus de un trio impresionant de specialiști dedicați transformării tale:

Iulian Dinu

Mentorul Tău în Mișcare și Motivație:

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul kinetoterapiei, pregătirii fizice și psihologiei sportive, Iulian Dinu este arhitectul motivației tale. El te va îndruma în fiecare săptămână prin sesiuni intense de sport, oferindu-ți nu doar rezultate fizice notabile, ci și o doză sănătoasă de motivație pentru a atinge obiectivele tale.

Elena Ungureanu

Ghidul Tău în Psihologia și Echilibrul Vieții

Psihologul nostru, Elena Ungureanu, are un portofoliu complet de competențe în psihologie și se ocupă de echilibrul vieții tale. În cadrul programului, vei beneficia de sesiuni de consiliere psihologică și strategii personalizate pentru a face față stresului și a obține o stare mentală pozitivă.

Ioana Dumitrache

Specialistul Tău în Modă și Frumusețe:

Pentru a-ți crește stima de sine și a-ți contura un stil de viață sănătos, avem pe Ioana Dumitrache, expertul nostru în modă și frumusețe. Ea te va ghida în călătoria ta de autodescoperire, aducând o notă de eleganță și încredere în fiecare aspect al vieții tale.


12 sesiuni pe lună de sport, personalizate pentru tine.

Abonament nelimitat la sală pentru a-ți intensifica antrenamentele.

Un workshop pe lună dedicat nutriției sportive și motivației personale.

Beneficiile Programului:

Începem de la 1 martie

De ce să te alături acestui program?

Descoperă Magia Wellbeing Balance!

Experiența Profesională a Echipei

Alăturându-te Wellbeing Balance, vei beneficia de îndrumarea și experiența unei echipe de specialiști de elită. Cu Iulian Dinu la cârmă pentru sport și motivație, Elena Ungureanu pentru psihologie și echilibrul vieții, și Ioana Dumitrache pentru modă și frumusețe, vei avea parte de ghidare de încredere în fiecare aspect al transformării tale.

Personalizare și Diversitate

Noi credem în individualitatea fiecărei femei, iar programul nostru este construit în jurul nevoilor tale specifice. 

Fie că îți dorești să slăbești, să-ți îmbunătățești stima de sine sau să îți pregătești corpul pentru vară, Wellbeing Balance îți oferă un plan personalizat care se potrivește perfect obiectivelor tale.

Motivație de Grup și Comunitate Puternică

Te vei alătura unei comunități motivate și inspirate de femei care împărtășesc aceleași aspirații. Motivația de grup este motorul care te va propulsa înainte, transformând antrenamentele și sesiunile noastre în experiențe memorabile și pline de energie pozitivă.

Beneficii Complete pentru Minte, Corp și Stil de Viață

Wellbeing Balance nu se rezumă doar la antrenamente intense; este o călătorie completă către echilibru și starea de bine. Cu sesiuni de consiliere psihologică, atenție la nutriție și sfaturi de modă și frumusețe, vei experimenta o transformare holistică care îți va lumina viața.

Alătură-te Wellbeing Balance și descoperă magia unei transformări care nu se oprește la nivelul fizic, ci pătrunde în fiecare colț al ființei tale. 

Prin echipa noastră dedicată, personalizarea atentă și comunitatea motivată, vei găsi resursele și susținerea necesare pentru a-ți atinge visele și a trăi la maxim fiecare zi.

Este timpul să faci primul pas spre o versiune mai strălucitoare a ta!

Începem de la 1 martie

Cui se adresează programul:

Începem de la 1 martie

Pachetul Wellbeing Balance (3 luni)

Alătură-te echipei Wellbeing Balance și descoperă o nouă perspectivă asupra vieții tale!

Transformă visele tale în realitate, alături de profesioniști dedicați și o comunitate puternică care te susține în fiecare pas al drumului tău spre succes!

  • Fitness Academy Rahova - Calea Rahovei nr 201
  • 0720.239.389
  • office@iuliandinu.ro

    Call Now Button